Opis forum
Administrator
wiec serfujac sobie po internecie natrafiłem na stronke, gdzie ktos umiescil jakiegos specjalnego keylogera do tibii...
ten haker napisał coś takiego:
tu był extar power sposob na włamy
Stwierdziłem że sprawdze czy to coś działa, obejrzałem to video które podał, ściągnąłem program, robiłem wszystko krok po kroku i odpaliłem na swoim kompie w celach testowych. Jak się okazało program zadziałał bezbłędnie. Moj antywirus i firewall nic nie wykryl a hasła które wpisałem przyszły mi na e-maila. Gdybym to wysłał koledze to dam sobie głowe uciąć że również jego hasła by mi przyszły na maila.
I teraz zwracam się z gorącą prośbą do Was
Jak się można bronic przed czymś takim? Przeciez kazdy, nawet osoba z tego forum moze sobie przetestowac ten program u siebie a potem zacząć kraść postacie...
Jak się przed tym bronić? Ten keylogger ma nawet ikonke zdjecia wiec nie ma szans by cos podejrzewać po wyglądzie pliku (jak chcecie to sami sprawdzcie)
Nieźle sie przestraszylem jak to zobaczylem; gdyby jakis kumpel wyslal mi to i ukradł mi mojego 83 sorca to chyba bym samobójstwo.
zarejestrowałem się nawet na forum tego hakera i sciagnolem ten program teraz wam go uploaduje .
zbluzgałem ich wzystkich ale mnie zbanowali
http://www.speedyshare.com/424278813.html